Bands

PETRA
 bestaat uit Anna Martha Trap (Zang, Citer en Gitaar) en Caroline Kamp (Contrabas en zang). Zij leerden elkaar kennen via de muziekscène van de drie grote steden van Nederland. Ze combineren de structuur van pop met de eindeloze vrijheid van improvisatie. 

PETRA speelt met de spanning van minimalistische baslijnen, slepende, bijna omvallende grooves en uitdagende melodieën. Ze maken eigen composities en arrangementen van favoriete nummers van anderen. Teksten zijn zowel Engels-, Nederlands- als Zweedstalig.

PETRA houdt van mooie, kleine liedjes die spontaan kunnen uitmonden in speelse improvisaties.

Meer info op: https://www.facebook.com/petramuziek

 

Goslink is de band rondom kunstenaar Harm Goslink Kuyper. Deze Nederlandse liedjesschrijver/ dichter/schilder speelt zijn eigen muziek op zelfgebouwde instrumenten. Door zijn voorliefde voor de blues en volksmuziek zijn dit voornamelijk gitaren en banjo’s. Goslink heeft een album opgenomen genaamd ‘Stil Leven’ en is momenteel bezig aan een nieuw album.

Meer info op: www.goslink.nl

 


Solune is een groep muzikanten uit Nederland, waarvan het repertoire bestaat uit Franse chansons van onder andere Edith Piaf, Camille, Zaz en Barbara tot Veronique Sanson.

Kijk voor meer informatie over Solune op www.solune-musique.nl.

 

Trio del mundo is een band bestaande uit Jaap Rovers (zang, viool, gitaar), Jorn ten Hoopen (gitaar) en Caroline Kamp (contrabas). Met hun muziek neemt het drietal je mee van Barcelona tot Rio de Janeiro en van New York tot Parijs. Deze formatie is uitermate geschikt voor tijdens een diner, borrel, bruiloft of ander evenement. De band speelt zowel rustige zwoele bossa nova’s als dansbare gypsy jazz en is hiermee multi-inzetbaar.